Misi Kuruskan Zuly

Rabu, 18 Mei 2011

Renew Visi 2011

Nekad giler keputusan yang aku buat nih...
Perubahan akan berlaku...
Actually, selepas aku buat MC selama 10 hari..
Baru aku sedar, aku sebenarnya MAMPU buat banyak bende2 yang aku rase susah dan kadang2 rase sangat mustahil....
Aku ada satu cita2.. yang dah 10 tahun aku pendamkan..
Setiap tahun, 'Azam Tahun Baru' aku selalunya tukar...
Tapi untuk visi yang satu tuh, aku mesti renew..
Aku taknak renew dah...
Tahun nee, aku nak laksanakan jugak visi tersebut...
Dah 2 minggu aku fikir. Banyak benda aku kena consider..
Lepas nee, life aku takkan sama dah macam sebelum nee..
Aku kena kuatkan semangat..
Aku adalah apa yang aku fikir...
Aku harus bertekad!!
Go girl go!




*Mesti korang tertanya2 apakah sebenarnya 'visi' tersebut? (^_^)y

Isnin, 9 Mei 2011

OST Nur Kasih

video

Nur Kasih
Yassin & Tiz Zaqyah – [OST Nur Kasih The Movie]

[Tiz Zaqyah]
Lewat ini ku rasakan
Kasih kian ku dambakan
Resah hati yang ku pendam
Pada takdir dan harapan

Detik waktu dan suratan
Siapa tahu ketentuan
Ku mencari cahayanya
Dalam bayang kegelapan

[Tiz Zaqyah/Yassin]
Nur kasih
Nur kasih

Nasib hidup dan pilihan
Lain hukum setiap insan
Mengharapkan perjalanan
Dalam maya kesamaran

Nur kasih
Nur kasih
Aku kembali kerana masih
Mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Nur kasih
Nur kasih
Ya nur kasih

Aku kembali kerana
Masih mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi
Nur kasih
Nur kasih
Nur nur kasih
Nur nur kasih